O nama

Ortopedija PLASTING osnovana je 1992. kada je i započela sa proizvodnjom pomagala za hodanje. Godine iskustva i rada u proizvodnji i prodaji ortopedskih pomagala, u suradnji sa mnogim ortopedskim kućama u Europi i na području Republike Hrvatske, kao jedan od ugovorenih subjekata Hrvatskog zavoda za zdravstveno osiguranje od 1996. osiguralo nam je širenje maloprodajnih lokacija u svrhu što bolje dostupnosti naših proizvoda i usluga.

Iz godine u godinu sve više smo orijentirani na širenje vlastite proizvodnje, pa tako od samih početaka proizvodnje štapova i štaka od drveta unaprijedili smo asortiman sa proizvodima kao što su dječija hodalica ‘DINO’, terapeutska stajalica ‘PIA’, terapeutski bicikl i ortopedska stolica ‘MIA’ koji zadovoljavaju sve europske standarde, i imaju potporu u Certifikatima ISO 9001 i CE , te su upisani kao takvi u Agenciji za lijekove i medicinske proizvode

Proizvodnju smo proširili i na vlastitu izradu ortopedskih cipela, ortopedskih uložaka, ortoza i steznika po mjeri. Svakom pacijentu pristupamo individualno, te prema njegovim zahtjevima i potrebama izrađujemo potrebno pomagalo po mjeri.

Ostali brandovi ortopedskih kuća i drugih medicinskih proizvoda koji se mogu naći u našim specijaliziranim trgovinama su Karl Dietz, Tena, Attends, Hartmann, Scudotex, Jobst, Medi, LP, Grubin, Berkermann, Pedag i mnogi drugi.